AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeşil çimen görmek

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında uzun yeşil çimen gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun çimenler görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimen yeşillik görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yemek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çimen görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir