AnaSayfa / Genel / Kahve falında çim alan görmek

Kahve falında çim alan görmek

Kahve falında çim alan görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çim alan gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çim alan görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çim alan görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çim kesmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çimlerin üzerinde namaz kılmak iyi geçiminin devam edeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimleri biçmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimlere uzanmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya işarettir.

Kahve falında çimlerde uzanmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir