AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çiçek dikmek

Kahve falında yeşil çiçek dikmek

Kahve falında yeşil çiçek dikmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek dikmek çalışıyorsa terfi alacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çiçek dikmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir