AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara çiçek dikmek

Kahve falında mezara çiçek dikmek

Kahve falında mezara çiçek dikmek huzura kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çiçek dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara çiçek dikmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, tabiri caizse can bulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek hedeflerin gerçekleşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında çiçek söküp dikmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir