AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında mezara çiçek dikmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek işten yana şansının açık olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı çiçek dikmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkona çiçek dikmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir