AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mezara çiçek dikmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek eşlerinin kapanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak tutulan yolun isabetli olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir