AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, hanesine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet eder.

Kahve falında ağaç dikmek sulamak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmek ve sulamak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiçeği sulamak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında canlı çiçek sulamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir