AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek mutluluğunu çoğaltacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek herkesin önünde olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara çiçek dikmek çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek yaşadığı yokluğun biteceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne gitmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir