AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek dikmek

Kahve falında mor çiçek dikmek

Kahve falında mor çiçek dikmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, açların doyacağına, kazancın daha da arttırılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mor çiçek dikmek gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında mor çiçek dikmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe dikmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saksı çiçek dikmek işlerinin hemen hallolacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir