AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye tohum ekmek

Kahve falında bahçeye tohum ekmek

Kahve falında bahçeye tohum ekmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında lahana tohumu ekmek gülen yüzünün solacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında mısır tohumu ekmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işarettir.

Kahve falında suya tohum ekmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar tohumu ekmek belalı kimselerle karşılaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir