AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç tohumu ekmek

Kahve falında ağaç tohumu ekmek

Kahve falında ağaç tohumu ekmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında ağaç tohumu görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay tohumu ekmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve tohumu ekmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar tohumu ekmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana tohumu ekmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında mezara tohum ekmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir