AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya tohum ekmek

Kahve falında suya tohum ekmek

Kahve falında suya tohum ekmek kişinin şansının artacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya tohum ekmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında suya tohum ekmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada tohum ekmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında domates tohumu ekmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında toprağa tohum ekmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze tohumu ekmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında gül tohumu ekmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir