AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana tohumu ekmek

Kahve falında lahana tohumu ekmek

Kahve falında lahana tohumu ekmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında lahana tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında lahana tohumu ekmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sohbetinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında lahana tohumu görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işarettir.

Kahve falında saksıya tohum ekmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek kişinin güzel işler yapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tarlada tohum ekmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bamya tohumu ekmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir