AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek işine dört elle sarılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ağız tadından olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında mısır tohumu ekmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada tohum ekmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır ekmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mısır tohumu görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir