AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tohumu ekmek

Kahve falında mısır tohumu ekmek

Kahve falında mısır tohumu ekmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında mısır tohumu ekmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işarettir.

Kahve falında mısır tohumu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa tohum ekmek işsiz kalmaya, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek düzeninin yeniden sağlanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak tohumu ekmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir