AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya tohum ekmek

Kahve falında tarlaya tohum ekmek

Kahve falında tarlaya tohum ekmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında tarlada tohum ekmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek haksızlığa uğrayacağına, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya tohum atmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak tohumu ekmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir