AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar tohumu ekmek

Kahve falında mantar tohumu ekmek

Kahve falında mantar tohumu ekmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, umduklarını bulamayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında mantar tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında mantar tohumu ekmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tarlada tohum ekmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz tohumu ekmek beklediklerini duyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya tohum ekmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana tohumu ekmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında mezara tohum ekmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir