AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık buzdolabı görmek

Kahve falında kırık buzdolabı görmek

Kahve falında kırık buzdolabı görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulur.

Kahve falında kırık buzdolabı gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında kırık buzdolabı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş buzdolabı görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında kar görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında büyük buzdolabı görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının yandığını görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında et görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından yemek yemek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir