AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında karpuz görmek

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında karpuz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında buzdolabında karpuz görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabına girmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabının içine girmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabı buzluk görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında fare görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir