AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni buzdolabı almak

Kahve falında yeni buzdolabı almak

Kahve falında yeni buzdolabı almak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, parasının azalacağına işarettir.

Kahve falında yeni buzdolabı almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında yeni buzdolabı aldığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni buzdolabı almak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında zeytin görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında su görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabının boş olduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabında tavuk görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir