AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında buzdolabında yeşillik görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buzdolabı görmek sürekli ağlamaklı olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına tabir olunur.

Kahve falında gri buzdolabı görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabından yumurta almak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabında ekmek görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir