AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında çikolata görmek

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çikolata gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında peynir görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında fare görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabı dolu görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içini görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında köpek görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni buzdolabı aldığını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir