AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu buzdolabı gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında içi dolu buzdolabı görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı dolu görmek arkasından gıybet edeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının dolu olduğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu buzdolabı görmek dileklerinin yerine geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş buzdolabı görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir