AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabı tamir etmek

Kahve falında buzdolabı tamir etmek

Kahve falında buzdolabı tamir etmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, endişelerin son bulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabında karınca görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının içini görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında buzdolabında domates görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında kar görmek parasının ve canın güvende olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabının yandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir