AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday filizi görmek

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil buğday filizi gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday filizi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında nohut filizi görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, güzel günler için yaşayacağına delalettir.

Kahve falında soğan filizi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında zeytin filizi görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek filizi görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Kahve falında gül filizi görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç filizi görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir