AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın pembeye boyandığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir