AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan kolye takmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek hem de para kaybettireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu kolye görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek ekmeğinin azalmayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolyeler görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye almak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir