AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boncuk takmak

Kahve falında yeşil boncuk takmak

Kahve falında yeşil boncuk takmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, bekar ise evleneceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil boncuk takmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil boncuk takmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna boncuk takmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye takmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu kolye takmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak işlerine yeni işler katacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında saça boncuk takmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk takmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir