AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk takmak

Kahve falında mavi boncuk takmak

Kahve falında mavi boncuk takmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuk takmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuk takmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna boncuk takmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, neşesini kaçıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir