AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu bilezik takmak

Kahve falında boncuklu bilezik takmak

Kahve falında boncuklu bilezik takmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, borcunun da hafifleyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, ömrün uzun olmasına, moral bulacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bilezik görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir