AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bohça görmek

Kahve falında yeşil bohça görmek

Kahve falında yeşil bohça görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bohça gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize sevginizi göstermekte zorlanabilir veya yanlış cümleler kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil bohça görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bohça verildiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine bohça vermek müjdeli haberler alacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında bohçacı kadın görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek bohçası görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bohça almak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek iyi habere, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir