AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohçacı kadın görmek

Kahve falında bohçacı kadın görmek

Kahve falında bohçacı kadın görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bohçacı kadın gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında bohçacı kadın görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden bohça almak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak güç ve para kaybedeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bohça görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında söz bohçası görmek yakında başlayacak aşk macerasına, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında düğün bohçası görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir