AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bohça vermek

Kahve falında birine bohça vermek

Kahve falında birine bohça vermek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, korkularının yok olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında birine bohça vermek gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Kahve falında bohça taşımak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası almak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bohça almak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bohça vermek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bohçacı kadın görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında bohça görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında dantel bohça görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kötü gününü de paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bohça görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir