AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohça verildiğini görmek

Kahve falında bohça verildiğini görmek

Kahve falında bohça verildiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bohça verildiğini gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında bohça verildiğini görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bohça taşımak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Kahve falında nişan bohçası almak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet eder.

Kahve falında nişan bohçası görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak aksiliklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damat bohçası görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok ünlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında süslü bohça görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir