AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bohça almak

Kahve falında beyaz bohça almak

Kahve falında beyaz bohça almak gelirinin de artmayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bohça almak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bohça görmek hastalıkların şifa bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça almak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damat bohçası görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bohça görmek üzücü haberler alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında bohçacı kadın görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz bohçası görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir