AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat bohçası hazırlamak

Kahve falında damat bohçası hazırlamak

Kahve falında damat bohçası hazırlamak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dolandırılacağına, sonuçtan memnun kalacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına inanılır.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bohça hazırlamak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Kahve falında damat bohçası görmek huzurunu kaybedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bohça almak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir