AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz bohçası görmek

Kahve falında çeyiz bohçası görmek

Kahve falında çeyiz bohçası görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, maddi kriz yaşanacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz bohçası gördüyseniz:

  • Kendinizde veya hayatınızda olumlu farklılıklara yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damat bohçası görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında nişan bohçası almak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında bohçada altın görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında bohça taşımak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bohça görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir