AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bohçası görmek

Kahve falında bebek bohçası görmek

Kahve falında bebek bohçası görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, muradına eremeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş güç sahibi olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bebek bohçası gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek bohçası görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bohça taşımak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında bohça görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında süslü bohça görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında bohça açmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bohçacı kadın görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan bohçası almak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir