AnaSayfa / Genel / Kahve falında izinsiz bir şey yemek

Kahve falında izinsiz bir şey yemek

Kahve falında izinsiz bir şey yemek makamının ve itibarının yükseleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında izinsiz bir şey almak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izinsiz yemek yemek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında birinden izin almak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Kahve falında izinsiz para almak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında izin kullanmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan izin almak hayatının da kolaylaşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında iş yerinden izin almak sevindirici şeyler duymaya, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir