AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi ters giymek

Kahve falında bir şeyi ters giymek

Kahve falında bir şeyi ters giymek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi ters giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bir şeyi ters giymek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her şeyin tersini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında her şeyi ters görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek çarelere kavuşacağına, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırı ters giymek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonunu ters giymek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında donu ters giymek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir