AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir şey giymek

Kahve falında siyah bir şey giymek

Kahve falında siyah bir şey giymek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir şey giymek gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah bir şey giymek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, erken evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında her şeyi siyah görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir şey görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah şeyler görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah bir şey kusmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey giymek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir şey giymek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi ters giymek kazancının ve canın güvence altında olacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir