AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir şey giymek

Kahve falında yeni bir şey giymek

Kahve falında yeni bir şey giymek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir şey giymek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Kahve falında yeni bir şey giymek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir şey almak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir şeyler almak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bir şey giymek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi ters giymek evde dinlenmek zorunda olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey giymek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni pijama giymek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir