AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ bezelye yemek

Kahve falında çiğ bezelye yemek

Kahve falında çiğ bezelye yemek eşine değerli hediyeler alacağına, bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ bezelye yemek gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek evliyseniz eşle iyi geçime, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bezelye yemek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında bezelye yemek görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bezelye yemeği yemek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında bezelye kusmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir