AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye ekmek

Kahve falında bezelye ekmek

Kahve falında bezelye ekmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Kahve falında bezelye ekmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında bezelye ekmek bahtın açılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye tohumu görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek zahmet veren işlerin artacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye yemeği yemek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında dalında bezelye görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir