AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı bezelye görmek

Kahve falında kıymalı bezelye görmek

Kahve falında kıymalı bezelye görmek yaşamın kolaylaşacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, donanımlı kılacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, hem de zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı bezelye gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bezelye yemek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında bezelye satın almak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında bezelye toplamak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bezelye ekmek birbirlerine her konuda destek olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye yediğini görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında taze bezelye görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir