AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye ayıklamak

Kahve falında bezelye ayıklamak

Kahve falında bezelye ayıklamak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye ayıklamak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak çok iyi işler ortaya konacağına, rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bezelye ayıklamak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye satın almak evi yoksa ev alacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında bezelye yemek görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bezelye yemek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bezelye yemeği yemek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir