AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil beşik görmek

Kahve falında yeşil beşik görmek

Kahve falında yeşil beşik görmek kendisini ona adayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kazancınızın artacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, insanlarla arasının açılacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil beşik gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında yeşil beşik görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beşik aldığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet etmektedir.

Kahve falında beşik almak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında boş tahta beşik görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap beşik görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beşik görmek toparlanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir