AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik görmek

Kahve falında beşik görmek

Kahve falında beşik görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, neşesini kaybedeceğine, dertlerin son bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ana baba dualarının alınacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşik gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iki tane beşik görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında ahşap beşik görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşik aldığını görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beşik görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşik yapmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç beşik görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir