AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap beşik görmek

Kahve falında ahşap beşik görmek

Kahve falında ahşap beşik görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişinin gönlünü alacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap beşik gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında ahşap beşik görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık beşik görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş pembe beşik görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında boş demir beşik görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç beşik görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, derde ve kedere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane beşik görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir