AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek beşiği görmek

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ailesinin de büyük olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek beşiği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk beşik görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi beşik görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bebek beşiği görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında bebek beşiği bakmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir